Folk fra Troms strømmer til scooter-paradis

Hvis ønsket ditt var å komme til høyfjellet for å finne ro og nyte naturen, så er du nok på feil plass.

FART OG LITT HERJING: Det er det Silje Stensland Halvorsen (20) og Isak Engen Mortensen (22) synes er morsomt med scooterkjøring, i tillegg til at de får vært mye ute når påsken tilbringes på campingplass og med scooter.  Foto: Håkon Steinmo, iTromsø

nyheter

Sola står høyt på himmelen og vinden er mild på det finske høylandet i Lappland denne onsdagen før påske. Gradestokken viser to varme, og været er perfekt for å legge ut på tur i det flate landskapet. Men på campingplassen som ligger noen meter fra E8 på Kilpisjärvi er det lite som tyder på at det er langrennsski som er det mest populære fremkomstmiddelet.


Åpnet den første skuterløypa i kommunen

Skjærtorsdag åpnet Nils Foshaug (Ap) den nye skuterløypa i Målselv.

 

For mellom campingvogner, spikertelt, plattinger, campingstoler og biler med firehjulstrekk og Troms-skilter står det snøscootere.