Sex i et tre, brød som sko, eller kunne det friste med et cornflakes-bad? — Her er årets russeknuter

Ha sex i et tre, gå med brød som sko, sov i telt i hagen til en lærer og drikk en kasse øl på 24 timer. Her er årets russeknuter.

ÅRETS RUSSEKULL: Her er årets russekull under Rosa sløyfe-aksjonen hvor alle kledde seg i rosa en skoledag tidligere i år.   Foto: Privat

nyheter

Russetida står for døren, og tradisjon tro legges det opp til sprell og moro når feiringen for avgangsklassene på videregående skoler over hele landet starter 1. mai. De aller fleste russekullene har en liste med russeknuter som de kan prøve seg på i løpet av russetida, sågar også Botnrussen på Senja videregående skole.

– Vi har vært i tett dialog med politiet når vi har lagd årets knuter. Vi har fått rådgivning fra dem før vi avgjorde hvilke knuter vi skulle utelukke og hvilke vi skulle bruke, forteller russepresident for Botnrussen Birk Myrvang.