– Handler om å trekke til oss kunder som ellers handler andre steder

Andslimoen har vært en verkebyll siden stedsutviklingen ble gjennomført og vil dessverre ikke forsvinne når avstansen fra det næringslivet ønsker og har behov for er så langt fra politikernes visjoner.

Verkebyll: Sylvi Granheim (bildet) og daglig leder hos Lian`s Caravan & Fritid på Andslimoen, Hege Lian, mener Andslimoen er blitt er verkebyll siden stedsutviklingen ble gjennomført og vil ikke forsvinne når avstanden fra det næringslivet ønsker og har behov for er så langt fra politikernes visjoner.   Foto: Jan-Erik Bergstad

nyheter

Det skriver daglig leder Hege Lian og Sylvi Granheim hos Lian`s Caravan i et debattinnlegg i Folkebladet i dag.

I og med at ny reguleringsplan for Andslimoen i disse dager er ute på høring, vil Lian og Granheim ha fortsatt fokus på mulighetene for detaljhandel på Andslimoen. Politikerne i Målselv gjorde for noen år siden vedtak i stedsutviklingsprosessen som sa at Andslimoen skal være stedet for industri og storhandel, mens Andselv skal være sentrum i kommunen og stedet for detaljhandel. Det til tross for at Målselvsenteret på Andslimoen inneholder flere butikker med detaljhandel.