Fire scoringer mot på 11 minutter

Etter en godt gjennomført defensiv kamp før pause gikk det bare to minutter før Senja lå under 0-2 i andre omgang. Med fire scoringer i sekken på 11 minutter gikk Senja nesten i oppløsning, og ble tildels utspilt av et Åsane-lag som nok vil kjempe i toppen av denne avdelingen .

Tungt tap: Ingen god dag på jobben for Sondre Laugsand og Senja mot Åsane.  Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

Senja-børsen

Erlend Henriksen 7

Til tross for stortapet var faktisk Henriksen lagets beste spiller, og reddet Senja fra en sjokkåpning da han avverget skuddet fra Håkon Holmefjord Lorentzen. Men Senja-keeperen kunne alene lite gjøre da Åsane nærmest lekte seg med blåtrøyene det første kvarteret av andre omgang.

Daniel Mikkelsen 6

Sto godt mot et Åsane-lag som før pause slet med å finne åpninger mot et bastant Senja-forsvar. Daniel levert en kamp på det jevne i et oppgjør både han og resten av Senjaspillerne fortest mulig vil glemme.