Satser på å gjøre gammelt til nytt

Elever lager kunst av gammelt skrot

De tre jentene fra Storsteinnes skole har gjennom sin elevbedrift satser på å få liv i ting som andre ikke bruker lenger. De kaller prospektet sitt «Fra skrot til kunst»

JURY: Til venstre ser vi jurymedlem Rita Slettum fra Senjastua og til høyre Dag Simonsen fra Senja Avfall. Bak fra venstre ser vi elevene Andrine Stormo, Andrea Fagerthun og Celine Johansen fra Storsteinnes skole. 

nyheter

De tre var den ene av totalt 17 elevbedrifter fra ungdomsskoler i hele fylket som stilte i Amfi på Finnsnes med sine elevbedrifter der de viste fram hva de hadde kommet fram med i løpet av de siste året.

I løpet av torsdagen skulle juryen kåre beste elevbedrift, miljøprisen, beste sosialentreprenør, beste logo, beste selger og beste utstilling. Mange Amfi-kunder stusset nok litt over oppstyret med et hundretalls ungdommer som hadde laget sine egne stands som ble besøkt av juryen utover dagen.