Asfaltlegging i 2019:

– Kjempeglad for det vi får

Fylkesvei 211 i Dyrøy får 6,5 kilometer med ny asfalt i år. Det betyr at verstingplassene blir bedre på den mye omtalte strekningen.

Fornøyd: Erling Bratsberg skulle gjerne hatt flere kilometer med ny asfalt enn det fylkeskommunen har planlagt. Men han er likevel godt fornøyd med fylkesvei 211 får 6,5 kilometer i år.  Foto: Morten Dokka

nyheter

På asfaltplanen 2019 fra fylkeskommunen kommer det blant annet fram at det blir nytt dekke på en strekning på halvannen kilometer fra Brøstadbotn til Bergan, og fem kilometer på strekningen Søre Sæter til Rydningen.

Glad for det de får

Og det blir godt tatt imot av bonde og varaordførerkandidat, Erling Bratsberg (Ap) som sto fram i Folkebladet for få dager siden og krevde at noe må bli gjort. Veien er nemlig full av hull og telehiv. Veistandarden har vært så dårlig at særlig de som kjører tungtransport kvier seg for å ta turen mot Kastnes og Sørfjord. Flere i næringslivet i Dyrøy kommune som har investert store summer i bedriftene sine langs denne veien. Og de mener det er på høy tid at noe blir gjort.