Sjekk oversikten på hvilke fylkesveier som får asfalt i år:

Øker budsjettet med 65 millioner

Ikke bare har de økt budsjettet med flere titalls millioner men nå blir asfalten også mer miljøvennlig.

MEST: Det er Fylkesvei 855 like etter Rossvoll (bildet) og frem til Buktamo som får det lengste asfaltdekket med 6,8 kilometer.   Foto: Trond Sandnes

nyheter

Det kommer frem i en pressemelding fra Troms fylkeskommune.

– Årets dekkeleggingsprogram på fylkesveg er det mest omfattende vi har hatt på flere år, og innebærer et løft i forhold til å utbedre dekket på 167 kilometer av fylkesvegnettet. Bakgrunnen for at vi har klart å øke årets dekkeprogram er knallhard prioritering innenfor våre samferdselsrammer, men vi skulle gjerne hatt enda større rammer på dekkeleggingen. I tillegg til dekkeleggingen vil det også bli gjort en del vedlikeholdsarbeider som utskifting av stikkrenner og grøfting, sier fylkesråd for samferdsel og miljø, Ivar B. Prestbakmo (Sp).