Nyhetsdøgnet fredag 15. mars

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.

Politiet måtte rydde opp i krangel i taxikø i Tromsø og bråk på byen i Harstad. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix 

nyheter

Troms

03.13 – Harstad: Totalt ble fem personer gitt pålegg av politiet om å forlate et utested i sentrum, etter å ha laget bråk.

03.10 – Tromsø: Politiet skriver på twitter at de har ryddet opp i en høylytt krangel mellom fem-seks personer i en taxikø. – Det roet seg ned ved vår ankomst, og alle sendt i hver sin taxi hjem, heter det i twitter-meldinga.

Nordland

06.09 – Brønnøysund: Politiet fikk melding om trafikkulykke ved Skardsåsen. En bil kjørt av veien. To personer i bilen. Nødetater på vei til stedet. Da ambulansen ankom skadestedet, ble det bekreftet at personen i kjøretøyet er kommet seg ut.

00.34 – Sandnessjøen: Trafikkulykke i sentrum. Bil kjørt i autovernet. Politiet har vært på stedet. Sikret bevis og oppretter anmeldelse. Det var kun fører i bilen. Han er i begynnelsen av 20-årene, opplyser politiet.

Landet

03.24 – Oslo: Politiet varsler om stor eksplosjonsfare grunnet gassflasker i et bygg som natt til fredag brant ved Frogner stadion. Skarpskytter og drone er på plass. Les mer her.

Utlandet

Christchurch, New Zealand: Dette er en av de mørkeste dagene i New Zealands historie, sier landets statsminister Jacinda Ardern etter skytingen i to moskeer i Christchurch fredag. Mer om saken her.