Lians til Tromsø, men gir ikke opp på Andslimoen

Lians Caravan & Fritid på Andslimoen åpner ny butikk i Tromsø. Men firmaet gir likevel ikke opp å utvide på Andslimoen.

Etablerer: Hege Lian sier de lenge har vært ute etter å utvide virksiomheten til Tromsø. Nå har de fått muligheten etter at lokalene til Troms Caravan i Tromsdalen ble ledig.  Foto: Jan-Erik Bergstad

nyheter

Navnet på det nye selskapet blir Lians Tromsø AS, og butikken skal åpnes i lokalene hvor Troms Caravan i Tromsdalen holdt til.

Lokalene er nå under oppussing. Til nettstedet Bobilverden.no sier daglig leder Hege Lian i Lians Caravan & Fritid at de satser på å åpne den nye butikken så fort som mulig.


Ser for seg byggestart på anlegget sent i 2019

Går det som Hege Lian håper blir første spadetak for Lians Caravan & Fritids nye anlegg tatt i slutten av 2019.

Ifølge nettstedet har Lian lenge vært på jakt etter å utvide virksomheten til Tromsø. Muligheten åpnet seg da lokalene etter Troms Caravan ble ledig. Ifølge Lian har de hatt et godt samarbeid med Troms Caravan i prosessen. De overtar også deler av varelageret og inventar. Daglig leder for Lians Tromsø AS blir Mona Gjerdrum.

- Rekorden kommer som et resultat av sinnsykt mye spreke og sporty folk

En ny milepæl en nådd for Lian’s Caravan & Fritid. I fjor satte bedriften omsetningsrekord med 252 million kroner.

Til Bobilverden.no sier Hege Lian at de ikke har gitt opp byggeplanene på Andslimoen,som er blitt forpurret på grunn av problemer med å få omregulert tomtearealer. Hun forklarer ekspanderingen til Tromsø som et tiltak for å beholde posisjonen i markedet.