Tromspotet fikk støtte til forskningsprosjekt

Tromspotet AS er en av 145 bedrifter i Norge som får forskningsstøtte. Den nyheten ble naturligvis godt mottat hos bedriften.

BESØK: Fra venstre: Tonni Nylund (Frp), Louis Edvardsen (Senja Høyre), økonomiansvarlig ved Troms Potet AS, Jonny Fossbakk, Tranøy-ordfører Jan-Fredrik Jenssen (Høyre) og Per-Inge Søreng (Krf).  Foto: Mathias Brobakk Nordgård

nyheter

De siste månedene har norske bedrifter fått over 1,1 milliard til å uvikle ny kunnskap og nye produkter.

– Vi støtter forskning som setter bedriftene i stand til å utvikle bærekraftige og konkurransekraftige løsninger. Forskning og innovasjon gir oss en bedre hverdag, det former fremtiden, skaper arbeidsplasser og redder liv, sier forsknings -og høyere utdanningsminister, Iselin Nybø (V) i en pressemelding.