Silje har 10.000 kroner hun skal dele ut

Vet du om en ildsjel i Midt-Troms som fortjener en hederspris på 10.000 kroner? Da ønsker Silje Haugan i Jobzone Troms på Finnsnes å høre fra deg.

DELER UT PRIS: Partner Silje Haugan ved Jobzone på Finnsnes ønsker forslag på lokale kandidater til Jobzone's raushetspris 2019.  Foto: Vidar Bjørkli

nyheter

Jobzone har i mange år delt ut Jobzone's raushetspris på 10.000 kroner til lokale ildsjeler på de stedene der bemanningsfirmaet har kontor. Nå er turen kommet for årets tildeling. Jobzone-kontoret på Finnsnes ble etablert på høsten i fjor, og her vil partner Silje Haugan gjerne ha din hjelp til å finne fram til verdige kandidater til prisen.

Ekstraordinær innsats

– Jobzone-prisen er en pris som årlig deles ut til personer i lokalmiljøet som gjør en ekstraordinær innsats for å hjelpe andre, eller bidrar til humanitært arbeid lokalt. Vi vet at det finnes flust av slike i Midt-Troms. Men kanskje er det mange som fortjener prisen som ikke er like synlig eller stikker seg fram? Dem ønsker vi gjerne å høre om, sier Silje Haugan.

– Vi er ute etter dem som gjør en uselvisk innsats for andre, folk som gjør en forskjell uten at det er til egen vinning. Det er dem vi ønsker å hedre, sier daglig leder Grete Wilsgaard i Jobzone Troms.

Frist

Fristen for å sende inn forslag er 25. mars. Bare navngitte enkeltpersoner kan få prisen. Silje Haugan sier forslag kan sendes til henne på e-post.

– Dersom din kandidat vinner vil han eller hun også kunne delta i en landsomfattende konkurranse om å vinne 100.000 kroner til en ideell organisasjon eller et veldedig prosjekt som de brenner for, sier Silje Haugan.