Nyhetsdøgnet torsdag 14. mars

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.

BRANN I ROTSUND: Det var tilfeldig forbipasserende ambulansepersonell som meldte om brannen i Rotsund. Huset var helt overtent.  Foto: Troms politidistrikt

BRANT HELT NED: Huset i Rotsund brant helt ned, og brannvesenet driver nå etterslukking.  Foto: Troms politidistrikt

nyheter

Troms

09.11 – Storelva, Tromsø: Politiet opplyser at de har fått melding om at en fotgjenger har blitt påkjørt av en buss. Ukjent skadeomfang. Nødetatene er på vei til stedet.

Klokka 09.23 melder politiet i en oppdatering at nødetatene er fremme på stedet. Fotgjengeren er ved bevissthet. Ukjent skadegrad. Veien er sperret på stedet. Den involverte bussen er ikke en rutebuss.

Ny oppdatering kl. 09.41: Fotgjengeren er fraktet til Universitetssykehuset i Tromsø for sjekk. Trafikken går nå som normalt på stedet. Sak vil bli opprettet, melder politiet på twitter.

02.39 – Rotsund: Alle personene registrert på adressen er gjort rede for etter at det natt til torsdag ble oppdaget brann i en enebolig i Rotsund. Politiet opplyser at det var tilfeldig forbipasserende ambulansepersonell som meldte om brannen. Huset var fullt overtent og det var fare for spredning til et nabohus. Ifølge politiet knuste ambulansepersonellet ei rute i nabohuset for å evakuere beboerne der. To personer ble evakuert. Huset brant helt ned, og nå i morgentimene driver politiet etterslukking. Les mer her.

Landet

21.57 – Torshov, Oslo: En mann ble funnet med kuttskader i en leilighet i Vogts gate på Torshov. Han er lettere skadd. To personer er pågrepet i saken. Les mer her.