Har fått nye tips og navn under rettssaken

Mens rettssaken etter Sjøvegan-drapet pågår for fullt i Nord-Troms tingrett, får den tiltaltes forsvarere stadig nye tips inn om saken.

Onsdag startet den såkalte Sjøvegan-saken i Nord-Troms tingrett. Marie-Louise Bendiktsen ble funnet drept for 20 år siden. Tiltalte nekter straffskyld. Her er tiltaltes forsvarere advokat Alexander Rydberg Greaker (t.v.) og advokat Daniel Sannerud Storrvik. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix 

nyheter

En 38 år gammel mann er tiltalt for å ha voldtatt og drept Marie-Louise Bendiktsen i Sjøvegan i 1998. Saken startet i Nord-Troms tingrett onsdag, og skal behandles over drøyt tre uker.

Rettssakens første og andre dag har i stor grad vært viet til tiltaltes forklaring.

Følg rettssaken her:


Følg rettssaken direkte her

Her oppdaterer vi fortløpende fra andre dag i rettssaken etter Sjøvegan-drapet.

 

Samtidig som rettssaken pågår får den tiltaltes forsvarere Alexander Greaker og Daniel Storrvik stadig inn nye tips i saken.

Det skriver Dagbladet.

Politiet skal ha gjort funn av en lighter på åstedet, som det aldri ble slått fast om den hadde tilknytning til brannen eller ikke. Ifølge Dagbladet skal forsvarerne nå blant annet ha fått tips om en navngitt person knyttet til denne lighteren.

- Dette er en person som knyttes til det som er kjent som lightersporet. Jeg vil ikke gå inn på hvilke opplysninger vi har fått om vedkommende, men vi har et navn og kommer til å undersøke dette nærmere, sier Greaker til Dagbladet, og legger til at de foreløpig ikke vet om det er hold i tipset men at de vil undersøke det nærmere.