Torsdag kveld skal disse ungdommene samle inn penger til Kreftforeningen:

– Vil slå skolerekorden

I Midt-Troms skal blant annet Botnrussen samle inn bidrag og håper å slå skolerekorden.

KLAR Disse skal samle inn penger til kreftforeningen. Øverst til venstre: Eirik Kloster Johansen, Daniel Bakketun, Joakim Fjæreide. Midten fra venstre: Konstanse Grande Øijord, Susann Johansen, Lise Viken, Ann-Bjørg Hansen. Nederst fra venstre: Mathilde Olsen, Frida Kvalvik Henriksen, Helga Foshaug Fredriksen og Ulrikke Kolbeinsen.  Foto: Carina Hansen

nyheter

Til tross for at syv av ti nordmenn i dag overlever kreft, skjuler det seg store forskjeller i statistikken. Under Krafttak mot kreft-aksjonen i år skal det samles inn midler som skal gå til forskning for at flere overlever, og til gode omsorgstilbud for pasienter og pårørende.


Ivar Bjørkås konstntert bukspyttkjertelkreft for 11 måneder siden:

– Å være åpen har hjulpet meg

Det kom som et sjokk da han fikk påvist bukspyttkjertelkreft. Han mener åpenhet om sykdommen har hjulpet når det sto på som verst.

 

I år som i fjor skal russen på Senja videregående avdeling Finnfjordbotn bidra med sitt. De stiller opp med bøssebærere og hadde tirsdag samlet i overkant av 80 bøssebærere.