Møtet med redningslederen ga Alexandrova et helt nytt perspektiv

Hvem redder redderne dersom et bergingsoppdrag går skeis? Det er en problemstilling Regina Alexandrova (H) innrømmer å ikke ha tenkt på før.

DELEGASJON: Regina Alexandrova (t.v.) besøkte Hovedredningssentralen i Nord-Norge tirsdag sammen med en delegasjon fra Nordland — Lars Vestnes (Høyres ordførerkandidat i Bodø), Tone Vangen (politimester i Nordland), Dagfinn Olsen (stortingsrepresentant for Frp Nordland) og Øyvind Pedersen (fylkesleder Nordland KrF).   Foto: Privat

nyheter

– Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har tenkt på det slik tidligere, men etter å ha fått input om dette perspektivet har jeg fått en enda større giv til at dette er noe vi må få til, sier Regina Alexandrova (H) til Folkebladet.

Med det mener hun å få etablert en redningshelikopterbase i Troms, en sak Høyre-politikeren som kjent har engasjert seg sterkt for. Et besøk hos Hovedredningssentralen for Nord-Norge i Bodø tirsdag har ikke gjort engasjementet noe mindre.