Vil knytte seg til naboene i ny rekreasjonsløype

Formannskapet i Dyrøy kommune får 14. mars en sak på bordet om etablering av rekreasjonsløype for kjøring med snøskuter.

REKREASJONSLØYPE: Formannskapet i Dyrøy skal ta stilling til en løypetrase fra Evertmoen til her på Skøvatnet. I tillegg ønsker Dyrøyværingene å koble seg til Sørreisa og Salangen.   Foto: Arne Ivar Hanssen

nyheter

Nylig har Lenvik kommune vedtatt ei skuterløypa på litt i underkant av 3,5 mil, og består av fem sammenkoblede løyper; én fra Tennskjær til Langvatnet, én fra Tennskjær til Heia, og de tre øvrige er tilknytningsløyper til Grønjord, Kårvik, og Rokstad. Bardu kommune tidligere i vinter har vedtatt skuterløypa til Leina.

Politikerne avgjør

Torsdag får formannskapspolitikerne i Dyrøy forslag til trase på bordet. Og det er et omfattende løypenett de skal ta stilling til. Rådgiver for Plan- og næring, Frank Moldvik forteller at han hadde et lite møte med dem som står bak interessene for å etablere et løypenett i kommunen i forrige uke.