Nyhetsdøgnet tirsdag 12. mars

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.

KOLLISJON En bil og en buss har støtt sammen i sentrum på Finnsnes.  Foto: Tipser MMS

nyheter

Troms

16.40 – Finnsnes: Det som ifølge øyenvitner ble beskrivet som en kollisjon mellom en buss og en personbil på Finnsnes, var ingen kollisjon. – Det som faktisk skjedde, var at bussen skulle prøve  passere personbil som tydeligvis hadde fått motorstopp. Sjåføren så deretter at det blei litt for trangt på grunn av mye trafikk, og stoppet bussen. Deretter løste alt seg opp på en naturlig måte, og bussen kunne fortsette, skriver områdeleder Walter Johnsgård i Boreal Buss i en e-post til Folkebladet.

16.07 – Nordkjosbotn: Melding om trafikkuhell med bil som har havnet på taket på E8. Politi og ambulanse har rykket ut. Ingen personer ved bilen. Det opplyses at ingen er skadd og ambulanse har forlatt. Politiet undersøker videre, opplyser Troms politidistrikt.

Nordland

06.13 – Andenes: En person i 40-årene er mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand og uten gyldig førerkort. Politiet oppretter sak på forholdene.

Finnmark

22.17 – Båtsfjord: En fører av et fartøy er anmeldt for å ha ført et fartøy i alkoholpåvirket tilstand. Vedkommende er fremstilt for blodprøve og sak er opprettet av politiet. – Vil bli etterforsket videre, melder Politiet i Finnmark på twitter.

Landet

Mann stukket med spiss gjenstand i Oslo

En kvinne er pågrepet etter at en mann ble stukket med en spiss gjenstand i en leilighet i Oslo natt til tirsdag. Mannen er ikke alvorlig skadd. Les mer her.

En person pågrepet etter mistenkelig dødsfall i Bergen

En person er pågrepet etter at en person ble funnet død i Bergen natt til tirsdag. En annen person ble funnet hardt skadd på gaten. Mer om saken her.

Mann knivstukket i Asker

En mann i 20-årene ble sendt til sykehus med alvorlige skader etter en antatt knivstikking i Asker. Flere personer ble sett gående fra stedet. Les mer her.