Nærmer seg løsning på lærebrett-trøbbel

Etter måneder med lærebrett-trøbbel, har det endelig begynt å løse seg for Finnsnes barneskole.

PÅ NETT IGJEN: Store deler av det inneværende skoleåret har det være problemer med nettet og bruk av lærebrett ved Finnsnes barneskole. Nå ser det ut til at utfordringene er et tilbakelagt stadium.   Foto: Trond Sandnes

nyheter

Belastninga på nettet økte kraftig da Lenvik høsten 2017 innførte lærebrett i samtlige barneskoler i kommunen. For barneskole sin del fungerte det lenge bra, overraskende bra ifølge rektor Espen Hay. Derfor var det uventet at det skulle oppstå store problemer inneværende skoleår med lærebrettene. Men det gjorde det.

– Det er ikke til å stikke under stolen at vi dette skoleåret har vært mye mer plaget enn ønskelig — det er beklagelig, sier Hay.