Stor dag for 27 kandidater da de fikk sitt fagbrev

– Det er med stolthet jeg ønsker å gratulere dere alle sammen som i dag får et kompetansebevis og fagbrev, dette vet jeg er en stor dag for mange, sa ordfører i Sørreisa, Jan Erik Nordahl.

Fagbrev: Hele 27 fagarbeidere fra hele Troms fikk sitt fagbrev på Senja vgs fredag kveld.  Foto: Birger Caspersen

nyheter

Torsdag kveld delte Nordahl ut fagbrev og kompetansebevis til 27 nye fagarbeidere på Senja vgs i Finnfjordbotn. Og han fortsatte:

– Når du nå står med dette viset i handa og kan si du er fagarbeider, så er du godt rusta for arbeidsmarkedet. Å se inn i framtiden er vanskelig, men vi vet at samfunnet blir kunnskapsintensivt. Den innsatsen du har gjort for å bli fagarbeider, har gitt deg mestring, du har nådd et mål og med dette fagbrevet er du med å utvikle næringslivet og arbeidsplassene i regionen. Som en av ordførerne i regionen er jeg stolt av dere alle sammen for det dere har fått til. Jeg ønsker å takke og berømme alle bedrifter som tar inn lærlinger og lærekandidater. Dere gjør en stor jobb for fellesskapet, sa han blant annet.