Falt 14 meter rett ned fra klatreveggen — overlevde

Marlene Larsen (29) falt 14 meter rett ned fra klatreveggen, og overlevde. To måneder og 10-12 operasjoner senere er hun på føttene og hjemme på Finnsnes igjen.

BEARBEIDER TRAUME SAMMEN: Søstrene Marlene Larsen (29) (til venstre) og Susanne Albertsen (34) fra Finnsnes sier det har vært en tøff tid og at det har vært godt å ha hverandre å snakke med etter ulykka hvor Marlene falt 14 meter rett ned fra klatreveggen.   Foto: Susanne Noreng

nyheter

– Da jeg landet ble jeg slått med ubeskrivelige smerter. Jeg unner ikke min verste fiende noe sånt.

Det er søndag kveld 9. desember. Utenfor er det bitende kaldt, men inne i Bardufoss Storhall er det varm og lun stemning. Søstrene Marlene Larsen (29) og Susanne Albertsen (34) fra Finnsnes storkoser seg i klatreveggen. Slik de har gjort utallige ganger før. Nå er de i ferd med å avslutte for kvelden etter to timer i veggen. Det er på tide å komme seg hjem.