Ble kåret til årets Frp-er

Ida Gårseth Hov fra Lenvik er årets Frp-er i Troms og Finnmark.

Ida Gårseth Hov: Kåret til årets Frp-er.   Foto: Maria Holm Simonsen

nyheter

Ida Gårseth Hov ble tildelt tittelen da Troms og Finnmark Frp gjennomførte sitt fylkesårsmøte i helga.

– Det er veldig hyggelig, og gir mye motivasjon til å holde på videre. Man ofrer jo mange helger og mye fritid, så det er artig når det blir lagt merke til at man står på, sier Hov til Folkebladet.

Det var Alta Frp som nominerte Hov til prisen. I begrunnelsen skriver lokalpartiet dette: «Hun har profilert seg og partiet på en fremragende måte i 2018. Hun er en ung, talentfull kvinne som bidrar til å løfte partiet, og få bort stemplet som et parti for gamle gubber. Hun ble tatt ut på FrPs elitekurs i 2018, og gjorde der en svært god innsats. Partiet trenger politikere som Ida, hun har utvilsomt gjort seg fortjent til utmerkelsen som årets FrPer, i konkurranse med mange flinke politikere i Troms og Finnmark FrP.».

– Jeg hadde en mistanke om at jeg skulle få prisen. Jeg sitter i ledelsen i fylkesstyret, og visste derfor at jeg var foreslått. Av den grunn valgte jeg å trekke meg unna denne kåringa, sier Hov.