Nyhetsdøgnet lørdag 9. februar

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.

SKADEVERK Mannen i 20-årene ble pågrepet på fersk gjerning da han drev og knuste flere store ruter ved Tromsø politistasjon.  Foto: Silje Løvstad Thjømøe, iTromsø

nyheter

Troms

Tromsø – 16.06: Melding om naskeri på en dagligvareforretning.  Gjerningspersonen forlot og skal ha slått i parkerte biler på utsiden.  Vedkommende tok deretter en buss fra stedet. Bussen er nå stanset og patruljen har kontroll på gjerningspersonen. Vi har ikke sjekket bilene enda.

Malangen - 15.39: Nært Meistervik på FV286 har det vært en møteulykke. Ambulanse opplyser at tre personer er lettere skadd. Vegen er sperret. Politiet er på tur  til stedet.

Harstad – 13.55: Politiet anmelder en mannlig fører i 40 årene for kjøring uten gyldig førerkort. Han ble stanset i kontroll.

Sandneshamn – 13.04: Melding om brann i en hytte. Hytteeier informert. Det skal ikke være folk i hytten. Det skal heller ikke være spredningsfare. Nødetatene er på tur til stedet. Ved 15-tiden hadde brannvesenet slukket brannen. Fortsatt mye røyk i hytten og det pågår utlufting. Brannårsak ikke klar. Politiet etterforsker brannen.

Tromsø – 06.36: En i mann i 20-årene ble pågrepet på fersk gjerning i det han knuste flere store vinduer på Tromsø politistasjon. Den pågrepne har også ødelagt flere kortlesere og diverse tekniske installasjoner utvendig på politihuset. Den pågrepne anmeldes for grovt skadeverk.

Tromsø – 02.57: En person innbragt og innsatt i drukkenskapsarrest etter å ha vært involvert i et slagsmål i Storgata. Vedkommende blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

Tromsø – 02.50: En ruset bilfører kjørte seg fast i grøfta på Tromsøya. Kom seg løs, men kjørte seg fast på nytt. Pågrepet på stedet. Fremstilles for blodprøve. Anmeldelse og beslag av førerkort, opplyser politiet.

Harstad – 02.18: Beruset mann innbragt og innsatt i drukkenskapsarrest. Ifølge politiet var mannen ikke i stand til å ta vare på seg selv.

Tromsø - 02.12: Beruset og aggressiv gjest var truende og dyttet til en dørvakt på et utested, melder politiet. Innbrakt og innsatt i drukkenskapsarrest. Dørvaktene vil inngi anmeldelse i ettertid.

Andselv – 01.28: To personer bortvist av politiet fra sentrum etter å ha vært involvert i en ordensforstyrrelse inne på et utested.

Norge

Mann knivstukket i Porsgrunn

En mann i 70-årene ble knivstukket i Porsgrunn sentrum fredag kveld. Foreløpig er ingen pågrepet for ugjerningen, opplyser politiet. Les mer her.

Verden

Mann drept i skyting sør for Stockholm

En mann er skutt og drept sør for Stockholm. Politiet søker etter en eller flere gjerningspersoner. Mer om saken her.