Signerte kontrakten om busskjøring i Midt-Troms

Dette betyr det nye bussregimet for passasjerene

Et økt rutetilbud, økt kapasitet, økt komfort og en forbedret ruteinformasjon er lovnadene som gis til de bussreisende i Midt-Troms.

Signering: Ronny Paulsen, direktør for forretningsutvikling og konsernfunksjoner i Tide Buss og fylkesråd for miljø og samferdsel, Ivar B. Prestbakmo, tok hverandre i hånda fredag for å markere at busskontrakten for busskjøring i Midt-Troms endelig er signert.  Foto: Carina Hansen

nyheter

Fredag formiddag inviterte Troms fylkeskommune og Tide Buss til pressekonferanse i anledning at partene har signert kontrakten om busskjøring i Midt-Troms. I løpet av en times tid fikk tilhørerne presentert nærmere hva som ligger i den nye busskontrakten, og ifølge både fylkesråd for samferdsel i Troms, Ivar B. Prestbakmo, og Tide-direktør Ronny Paulsen går både bussjåfører og passasjerer en fin tid i møte.

– Dette er en stor dag der det handler om viktig infrastruktur for Midt Troms. Fylkeskommunen er meget tilfreds med at vi nå har kommet i mål med et busstilbud for de neste årene som vil gi innbyggerne mer og bedre kollektivtransport for pengene, sier Prestbakmo.