Avgjorde toppvervet til høstens kommunevalg med loddtrekning

Loddtrekning måtte til for å avgjøre hvem som skulle bekle toppvervet til høstens valg i Senterpartiet i Lavangen.

VANT MED LODDTREKNING: Sittende ordfører Bernhardt Halvorsen er Senterpartiets toppkandidat til høstens kommunevalg. Den plassen vant han etter kampvotering og loddtrekning mot Ludvik Ingebrigtsen som etterpå ikke vil stå på partiets liste nå.   Foto: Ulf Antonsen

Nei, jeg blir ikke å stå på noen liste når jeg ikke fikk stå på toppen

Ludvik Ingebrigtsen
nyheter

Der trakk sittende ordfører Bernhardt Halvorsen vinnerloddet foran Ludvik Ingebrigtsen.

I forkant av nominasjonsmøtet tirsdag kveld til Senterpartiet i Lavangen ble det klart at Ludvik Ingebrigtsen meldte seg inn igjen i partiet etter åpen krangel med formannskapet og ordfører Bernhardt Halvorsen. Han utfordret dermed ordføreren om toppkandidaturet til høstens kommunevalg. Etter to valgomganger på møtet, sto det fortsatt likt mellom dem og dermed måtte det en loddtrekning til for å avgjøre hvem som skulle bekle toppen av lista. I den kampen trakk sittende ordfører Halvorsen det lengste strået.