– Sitter ikke i naustdøra, og roper skjellsord til nordavinden

Etter noen rolige år gjør tidligere stortingspolitiker og Lenvik-ordfører «comeback» i Senja Høyre.

COMEBACK: Etter flere års hvile trer Åge Konradsen inn i politikkens igjen. Nå står han på Senja Høyres nominasjonsliste, på 11. plass.   Foto: Carina Hansen

nyheter

Åge Konradsen var i lang tid aktiv både i lokalpolitikken og på Stortinget. Så ble det stille fra Konradsen som trakk seg tilbake, før han denne uken dukket opp på Senja Høyre sin nominasjonsliste. Til Folkebladet forteller han at savnet ble for stort.


Blir Senja Høyres ordførerkandidat: – Fristelsen ble rett og slett for stor

Den sittende lenvikordføreren er klar til å kjempe for ordførervervet i Senja kommune.

– Det var flere ting som lokket meg tilbake til politikken. Først og fremst har jeg vært politiker i mange år og egentlig har jeg savnet det. Jeg har faktisk savnet å lese dokumenter. Videre har jeg tenkt på at utviklingen i samfunnet i dag går så fort. I nye Senja kommune blir det viktig å ikke bli hengende etter. Man kan ikke bli stående med lua i handa. Jeg er ikke en politiker som sitter i naustdøra og roper skjellsord til nordavinden. Jeg vil være med på utviklinga, sier Konradsen.

Viktig

Når høsten kommer og valget går inn i sin siste fase har Konradsen rukket å bli 65 år. Som tidligere lærer og politiker har han vært opptatt av skole og helse, men også næringslivspolitikk.