Irriterer seg over høye brøytekanter

– Kommunen fraskriver seg ansvar for snø i avkjøringer

I løpet av vinterhalvåret er det mange som lar seg irritere av brøytingen som kommunen bedriver. Kommunen på sin side mener at de ikke har mulighet til å unngå høye brøyteskavler i private avkjørsler.

snømåking: Jimmy Olav Reithe må ta fatt spaden etter at kommunen har brøytet Sandvikveien.   Foto: Tobias Kvalvik Henriksen

nyheter

Jimmy Olav Reithe bor langs Sandvikveien på Finnsnes, og han begynner å bli irritert av at han ikke kommer seg hverken ut eller inn sin egen avkjøring etter at det er blitt brøytet på dagtid. Privat har de engasjert en som brøyter gårdsplassen på natta, men det hjelper lite for hans del når kommunen brøyter hovedveiene i ettertid.

– Det er jo vel og bra at de brøyter og skraper veiene, men så er det dager som i dag hvor de kommer og legger igjen hele avkjøringen min. Jeg kommer meg ikke over med en høy SUV engang, sier Jimmy Olav Reithe til Folkebladet.