Nå ber de kommunen rydde opp

Gibostad båtforening ber kommunen rydde opp etter etableringen av båthavna i bygda i 2011.

OPPRYDNING: Den gamle båtkaia på Gibostad (avbildet) er i dag revet av båtforeningen. Nå ønsker de at kommunen skal ta regninga for å fjerne materialet som ligger igjen.   Foto: Ronny Trælvik

nyheter

Det er Kato Rørbakk, ved Gibostad båtforening som har sendt inn brev til kommunen.

– Etter avtale med Lenvik kommune, reiv og fjernet Gibostad Båtforening det da delvis nedfalte fergeleiet. Materialer og pæler ble lagret på foreningas område i påvente av bortkjøring og destruering. I dag ligger fortsatt materialene hos oss, og siden vi ønsker å utvikle området videre er det nå nødvendig at disse blir fjernet. Fergekaia var kommunal eiendom, og i likhet med fjerninga av fergeleiet på Bjorelvnes forventer vi at Lenvik kommune også her dekker kostnadene til dett, skriver han i brevet.