Omrokkerer i Finnsnes senter: – Kundene fortjener en bedre butikk

Banken har flyttet ut av Finnsnes senter. Med det har det åpnet seg muligheter for de andre leietakerne i bygget.

Bytter lokaler: Både En Kaffe Té og Feel Good Store har jevnt og trutt økt omsetninga. De kommende månedene flytter begge inn i nye lokaler i Finnsnes Senter, der kafeen skal inn i lokalet hvor Feel Good Store holder til i dag. Klesbutikken flytter inn i et nyombygget lokale der hvor banken holdt til tidligere. På bildet Maylen Nygård fra En Kaffe Té, Nina Mack Korsfur fra FG Eiendom og Britt Harland fra Feel Good Store.  Foto: Maria Holm Simonsen

nyheter

– Selv om det er trasig at banken har flytta ut av fellesskapet her, så var det ei guds lykke for oss at de gjorde det, humrer Britt Harland, innehaver av Feel Good Store.

For nå som banken har flyttet inn i kunnskaps- og næringsparken Senja, er klesbutikken klar for å flytte inn i det tidligere banklokalet. Her får Feel Good Store hele 215 kvadratmeter å boltre seg på, altså en god del mer enn dagens 80 kvadratmeter store lokale.