Nyhetsdøgnet 9. januar

Her er en oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.

Politiet måtte stoppe en ungdomsfest på Finnsnes.  Foto: Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix

nyheter

Troms:

06.48: Fagernes: En tankbil med tilhenger står fast på Rv 91, på veien fra Fagernes mot Breivikeidet. Troms politidistrikt opplyser at bilberging er bestilt, men inntil videre er vegen stengt. Politiet er på stedet og dirigerer trafikken.

03.50: Harstad: En person framstilles for blodprøve mistenkt for kjøring i ruspåvirket kjøring, opplyser Troms politidistrikt. Førerkortet beslaglegges og sak opprettes.

03.48: Tamokdalen: Søk etter de savnede starter i Tamokdalen. Les mer her:

Skredulykken i Tamokdalen:

Har gjort nye funn i letingen etter de savnede i Tamokdalen

Det ble gjort funn i form av signaler fra skredsøkere under helikoptersøkene i Tamokdalen i Troms natt til onsdag, bekrefter politiet.


Norge:

02.30: Hammerfest: Politiet har vært på en adresse og roet ned to personer som diskuterte høylytt. Personene, mann og dame som ikke var i slekt, ble gitt pålegg av politiet om å gå til hver sin leilighet for å ta natt slik at andre beboere fikk fred til å sove. Det opplyser Finnmark politidistrikt.

00.05: Glomfjord i Selstad i Nordland: Nødetater rykket ut til et trafikkuhell hvor en bil hadde kjørt av veien i en sving. Bilen var gått rundt. Politiet i Nordland opplyser at fører var våken og bevisst, men ble kjørt til egevakta på Ørnes for nærmere undersøkelse.

Verden:

05.42: Australia: Australsk politi har satt i gang etterforskning etter at flere ambassader og konsulater i Canberra og delstaten Victoria mottok mistenkelige pakker onsdag. Les mer.

04.36: USA: President Donald Trump mener det er en krise langs USAs sørlige grense, som bare kan løses med en mur. Krisen er oppkonstruert, svarer Demokratene. Les mer.

00.46: Verdensbanken varsler svakere vekst i økonomien. Les mer.