Mener kommunen statuerer et eksempel

Tidligere ordfører og en av eierne av Finnlandsnes Eiendom AS, Rolf Espenes mener kommunen og vegvesenet vil statuere et eksempel i saken om rorbuene. Han hevder også at de nå vurderer sin situasjon som næringsdrivende i Dyrøy fortløpende.

VURDERER: Både Dyrøy kommune og Statens vegvesen ser alvorlig på at rorbuene er feilplassert. Tidligere ordfører Rolf Espenes som er en av eierne av Finnlandsnes Eiendom AS hevder at de vurderer sin situasjon som næringsdrivende i Dyrøy fortløpende. Men Espenes ønsker ikke utdype hva han mener i Folkebladet.   Foto: Morten Dokka

nyheter

Selskapet har svart Dyrøy kommune for andre gang om de feilplasserte rorbuene. Den første gangen var 4. desember som Folkebladet omtalte. Dyrøy kommune har satt i gang lovlighetsoppfølging, og Statens vegvesen har omtalt saken som svært alvorlig og vil ikke behandle dispensasjonssøknad før kommunen har utført lovlighetsoppfølgingen.


Feilplasserte rorbuer behandles til våren

Feilplasserte rorbuer på Finnlandsnes i Dyrøy kan bli politisk behandlet i april.

 

– Vurderer situasjonen

I brevet som er datert 20. desember avslutter Rolf Espenes med at de vurderer sin situasjon som næringsdrivende i Dyrøy fortløpende.