Krasjet med trailer og kjemper for livet: – Enhver forelders mareritt

Charlie Dan Lind var på vei til Tromsø og jusstudiene etter endt juleferie, da en trailer fikk sleng og traff 22-åringens bil. Nå ligger han hardt skadd i koma, og foreldrene vet ikke hvor store hjerneskader sønnen har fått.

I KOMA Ramona Lind har kun fått se sønnen som ligger i koma to ganger etter ulykken. Her er hun på vei inn på rommet på intensivavdelingen på UNN der Charlie ligger. Faren Ulf Skovli står ved sengen.  Foto: Ronald Johansen, iTromsø

nyheter

– I tre år har Charlie kjørt strekningen Tromsø–Sortland. Og i tre år har jeg ventet på at noe slikt skulle skje. Jeg har sett galskapen når det gjelder utenlandske trailere som kommer til Norge på dårlige dekk, og jeg har sett dem få kjøre videre på vinterføre uten kjetting. Det er helt sinnssykt, sier Ramona Lind.

Hun sitter på pårørenderommet på intensivavdelingen i 9. etasje på UNN. Noen rom bortenfor ligger hennes 22 år gamle sønn og kjemper for livet.