Berntzen om planene: – Utelukkende god respons

Frank Berntzen har fått masse tomler opp for sine spektakulære planer for Ottos-tomta på Finnsnes.

Nybygg: Frank Berntzen presenterte planene om å bygge ut et multifunksjonsbygg på Otto`s-tomta rett før jul i fjor. Samtidig presenterte han i samarbeid med arkitekt Niels Torp et mulighetsstudie for hele sentrumsområdet fra torget og ned til Valen.   Foto: NIELS TORP+ arkitekter

nyheter

Det var før jul at den kjente næringslivsprofilen presenterte sine planer for et Niels Torp-tegnet nybygg på tomta som i dag huser Otto´s. Siden den gang har han blitt møtt med mange fine tilbakemeldinger, forteller Frank Berntzen til Folkebladet.

Mange parallelle løp

– Jeg har fått utelukkende god respons, men så er det visst to stykker som har henvendt seg til ordføreren og klaget over at de med dette mister utsikten, sier Berntzen til Folkebladet.