– Greit å kunne konstatere at en del er på plass

Nå går Senja 2020 over i en mer operativ fase.

Relasjonsbygging: Tirsdag dro hele prosjektgruppa på tur med hurtigruta til Tromsø og The Edge der relasjonsbygging, teambuilding og jobb stod på agendaen. På bildet er prosjektleder Hogne Eidissen, prosjektmedarbeider Ann-Heidi Smith-Meyer, kommunalsjef Jorid Meyer, kommunalsjef Rune Hoholm, IKT-koordinator Hallgeir Torgersen, kommunalsjef Alf Rørbakk, kommunalsjef Geir-Henning Iversen og prosjektmedarbeider Ragnvald Storvoll. Prosjektmedarbeider Elin Byberg var ikke til stede da bildet ble tatt.  

nyheter

– Det er klart vi har nerver, men vi både håper og tror at vi har alt under kontroll, sier en smilende prosjektleder Hogne Eidissen når Folkebladet møter han og hans «crew» på prosjektkontoret i Kunnskapsparken.

Stemninga er god, og det er lite som vitner om panikk nå som 2019 har ankommet og det gjenstår mindre enn ett år til Senja kommune er en realitet. Eidissen legger imidlertid ikke skjul på at det fortsatt er mange ting som skal på plass før 1. januar 2020.