Nå skifter denne butikken kjede

3. januar åpner Elkjøp på Refa Brygge. Myre Elektro Butikk skifter kjede fra Euronics til Elkjøp.

Skifter kjede: El-butikken som David Gundersen driver på Refa-kai skifter navn etter nyttår. Det betyr at Elkjøp igjen gjør sitt inntog på Finnsnes.  Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

Dermed er det duket for at sceneskifte for butikken som også tidligere har vært med i Expert-kjeden. og som fremdeles bærer firmanavnet Myre Elektro, et firma som har 60-årsjubileum til neste år. De fleste vil huske at Elkjøp har vært på Finnsnes i mange år, men forsvant da Power etablerte seg i Kvistadbygget. At kunder på jakt etter TV eller andre elektrovarer plutselig vil finne en Elkjøp-butikk på Refa Brygge synes daglig leder David Gundersen ikke er noe å forundre seg svært mye over.

– Dette blir jo litt på samme måten som da vi skiftet fra Expert til Euronics. Selv om kjedenavnet er endret møter kundene våre de samme medarbeiderne i butikken vår.