Nico deltar i NRKs bilreality «Sjette gir»

– Dødskult å være med på dette TV-programmet

Nico Åland (26) fra Aspelund har siden i januar i år deltatt i TV-serien «Sjette gir» som starter opp på NRK1 2. januar 2019.

TV-SERIE Nico Åland har brukt sin Volvo 240 under NRKs realityserie «Sjette gir».  Foto: NRK

Det var dødskult å være med, og jeg stiller gjerne opp en gang til om jeg blir spurt.

Nico Åland
nyheter

Det er en konkurransereality på åtte programmer hvor Norges råeste sjåfør skal kåres. «Sjette gir» sendes hver onsdag fra 2. januar til vinner kåres i siste program den 20. februar der vinneren vil vinne 50.000 kroner.

De fem første konkurransene er regionale kvalifiseringer. Det andre programmet i serien er kvalifisering fra Nord-Norge. Opptakene er gjort i Lofoten, hvor deltakerne kjører i tre konkurranser for å finne en vinner, som går videre til finalene.