Helt på siden 5.12.2018

På loven sitter nissen... 

nyheter

Krumkaker er nordmenns klare julekakefavoritt, melder NTB. Men når jula er over og januaren kommer, er det nok mange som kan stå modell for fattigmann.

Sparebanken Nord-Norge åpnet tirsdag sine nye og moderne lokaler i Byparken på Finnsnes, melder Folkebladet. Så hvis det er noen som vil ha bank, så er det bare å møte opp utafor nåvva på de nye lokalene!

Tidligere velferdsoffiser og konstituert husleder i Istindportalen, Bjørnar Johnsen, mener leieprisene Istindportalen opererer med er hårreisende dyre. Blant annet er Nerbygda revylag forespeilet en pris på 50.000 kroner for to dager, melder Folkebladet. Leien i Istindportalen er så høy at den nærmer seg Istindene!

Hvis Troms og Finnmark Arbeiderparti får det som de vil, så får man et rekordstort antall fylkesråder og dermed Norges dyreste fylkesråd, melder Folkebladet. Hvis noen hadde sett for seg at fylkessammenslåingen skulle gi besparelser, så er gode fylkesråd nå dyre...!

Etter 31 år legger Helge Haugen ned sin Mix-kiosk i Sørreisa når året ebber ut, melder Folkebladet. Det er sikkert vemodig og med veldig Mixede følelser at Mix-kiosken nå legges ned.

Under oppkjøring av skiløypene til Målselv Fjellandsby i Myrefjell, kjørte en tråkkemaskin til fire millioner kroner seg bom fast i myra, melder Folkebladet. Det var da kjedelig, eller skal vi si tråkigt, siden det er snakk om en tråkkemaskin...!