UNN tror TV-serien «113» kan skape stolthet blant ansatte

NRK har ønsket å lage en TV-serie som hva som skjer når folk ringer 113. UNN så på serien som en mulighet til å vise fram utfordringene med å betjene en langstrakt landsdel.

KOMMUNIKASJONSSJEF: Hilde Pettersen tror TV-serien «113» kan skape stolthet blant de ansatte, forståelse fra publikum for utfordringene helsepersonell står overfor og rekruttering til helseutdanning.   Foto: Ronald Johansen

nyheter

1. januar sender NRK første episode av dokumentarserien «113». I løpet av ti episoder à 39 minutter skal vi følge ambulansearbeidere, akuttsykepleiere, redningsmenn i helikoptre og 113-operatører på Akuttmedisinsk kommunikasjonssentral (AMK) ved Universitetssykehuset i Nord-Norge (UNN).

Folkebladet-TV: Se smakebit fra Finnsnes i TV-serien