Folk raljerte over dårlig merking: Nå har havneterminalen fått nye skilt

Havnedirektør Jørn-Even Hanssen er glad for at nye skilt endelig er på plass ved havneterminalen.

SKILTING P Å PLASS Alle reisende på havneterminalen kan nå glede seg over at ny skiting er på plass, hengende fra taket. På veggen skimtes den mye kritiserte skiltingen som var klar til åpningen av terminalen.  Foto: Ronald Johansen, iTromsø

nyheter

– Et av de viktige tiltakene som vi har iverksatt for å få en fullt fungerende havneterminal, er nye skilt. I begynnelsen kom det mange klager på at det var vanskelig å finne fram i bygget. Også de som jobbet i butikkene opplevde at de måtte bruke mye tid på å veilede folk for at de skulle finne fram, forteller havnesjef Hanssen til iTromsø.


Han forteller at skiltingen er gjennomført i henholdt til internasjonale standarder, slik at de skal være lett gjenkjennelig, uavhengig av hvilke land du kommer fra.

Fremgang i utbedringene

Den krasse kritikken som havneterminalen har opplevd, etter at bygget ble åpnet for publikum i år, kulminerte i en høring initiert av fylkestingets samferdselskomité som gikk av stabelen forrige uke.