– Sterkt å høre barn ringe 113 fordi de ikke får vekket mor eller far

1. januar sendes første episode av dokuserien «113» laget av NRK Troms. Både NRK og UNN håper serien vil skape forståelse for de utfordringene helsepersonell står overfor i hverdagen.

MED INN I AMBULANSEN: Kristina Simonsen er ambulansearbeider ved UNN og fra 1. januar kan du se både Simonsen og flere av hennes kolleger på jobb i NRKs dokumentarserie «113» som starter 1. januar.  Foto: Marius Fiskum

nyheter

I februar og mars 2018 var NRK til stede for å følge ambulansearbeidere, akuttsykepleiere, anestesileger og redningsmenn på helikopter, 113-operatører på Akuttmedisinsk kommunikasjonssentral (AMK) og mange flere i apparatet ved UNN. Blant annet var det et filmteam på plass på ambulansestasjonen på Finnsnes.

Folkebladet-TV: Se smakebit fra Finnsnes i TV-serien