Posten oppfordrer: – Hent pakken din

Førjulstid og Black friday-shopping fyller lagrene til Posten.

FULLT: Posten skriver i en pressemelding at det er mange pakker over hele landet som ikke er hentet. Nå oppfordrer de folk til å hente pakkene sine så snart de ankommer.   Foto: Birger Morken, Posten

Hvis alle henter pakken og tar den med seg hjem, så kan vi alle snart få feire jul igjen

John Eckhoff, Posten Norge
nyheter

Tirsdag kveld lå det nemlig over 290.000 pakker i Post i butikk over hele landet, noe som er 100.000 flere pakker enn det bruker å være. I Troms lå det 9.517 pakker som mottakerne ikke har hentet.

– Mange venter

Grunnen til at det ligger så mange pakker rundt om i landet er både at pakker som er handlet på Black friday er ankommet, samt at julegaver nå sendes rundt omkring.

– En ny trend er at mange venter med å hente pakkene sine til de får pakker fra alle stedene de har handlet. Da hoper det seg opp. Hvis alle henter pakken og tar den med seg hjem, så kan vi alle snart få feire jul igjen, sier pressesjef John Eckhoff i Posten Norge i en pressemelding.

Her presiseres det at Posten har satt inn tiltak for å greie å ta unna alt som sendes i førjulstida. Det har både blitt satt opp ekstra hyller, samt lært opp flere butikkansatte.

– Forberedt

– Vi er forberedt på at det kommer mange pakker i desember, men det er ikke til å unngå at det blir fullt. Våre hentesteder er rigget for hverdagene og ikke for julekapasitet, sier Eckhoff.

Posten viser til at all tigjengelig kapastitet tas i bruk for å lagre alle pakker som kommer. Både i panterom, bøttekott og kontorarealer lagres det pakker.

I pressemeldingen står det at det neste uke er det ventet rekordhøyt antall pakker på Post i Butikk, trolig godt over 300.000.

– Jeg er imponert over innsatsen og det gode humøret til alle som sørger for å få frem pakkene til jul. For oss i Posten er dette årets høydepunkt på alle måter, og jeg er glad for at vi har gode venner i butikkene som står på for å levere ut pakker, avslutter Eckhoff.

Posten minner om at dersom du skal være sikker på at julegavene når frem i tide, bør de sendes innen 16. desember.