Ny sjef inn — gammelsjefen skal «booste» bruktbilsalget

Rollebytter hos Bil i Nords avdeling på Finnsnes.

Ny sjef og gammel sjef: Morten Linaker har trått inn i stillinga som daglig leder hos Bil i Nord på Finnsnes. Geir Albertsen, som har sittet i stillinga siden 2016, har gått inn i en nyopprettet stilling for Bil i Nord på konsernnivå.  

nyheter

Geir Albertsen har sittet i sjefsstolen hos Bil i Nord på Finnsnes siden våren 2016. Nå har han overlatt daglig leder-jobben til harstadværingen Morten Linaker. Nysjefen er verken fersk i Bil i Nord eller på Finnsnes.

– Jeg begynte i Bil i Nord i Harstad som bilmekaniker i 2006. I 2012 flyttet jeg til Finnsnes og startet i jobb her, først som kundemottaker og senere som servicemarkedssjef og coach. I september 2017 dro jeg til Harstad igjen for å bli avdelingsleder, sier Linaker.