Havnet utfor på glatta

Snøvær og nullføre har ført til glatte veier. Flere sliter på Midt-Tromsveiene torsdag.

UTFOR Dette vogntoget havnet utfor veien ved Refa på Finnsnes torsdag formiddag. 

nyheter

Væromslaget onsdag, med snø og rundt null grader, førte til slapsete og glatt føre torsdag.

Ved Refa på Finnsnes gled et vogntog fra Bring utfor veien torsdag formiddag. Ingen personer ble skadet, men det store kjøretøyet måtte ha hjelp for å komme seg opp på veien igjen.

Øyenvitner forteller at vogntoget skulle opp på hovedveien da det skled bakover og utafor veiskuldra.

Politiet har ingen opplysninger om denne utforkjøringa, men kan opplyse om at en politibil på utrykning kolliderte med en annen og sivil bil ved Kårvikneset på Lenvikhalvøya.

En buss skled av veien på fylkesvei 227 ved Russevåg like etter klokken 15 torsdag. Det var ingen passasjerer i bussen, og det oppsto ifølge politiet kun materielle skader.

Et vogntog sakset på fylkesvei 847 i Bardu kommune midt på dagen torsdag. Veien ble stengt ved Strømsli bru på strekningen Innset-Setermoen, melder veitrafikksentralen. Berging er rekvirert og er på vei, får avisa Nordlys opplyst. Veien har vært stengt siden klokken 12.10.

Meteorologene sier at det vil fortsette å snø utover dagen, men at temperaturene kommer til å falle. Dermed regner man med at føret også blir bedre og mer vinterlig.

Både Storm og Yr melder om at snøværet skal avta utover fredagen, og at det kommer til å bli nokså kaldt i Midt-Troms i helga.