– Vil sette inn 100 busser og ha 120 ansatte

Alle ansatte fra Boreal vil få følge med over når Tide tar over busskjøringen i Midt-Troms. Tide vil sette inn 100 busser og ha 120 ansatte i Midt-Troms.

VANT: Busselskapet Tide og konsernsjef Roger Harkestad vant anbudet over busskjøringen i Midt-Troms.  Foto: Eivind Senneseth

nyheter

Tirsdag opplyste busselskapet Tide selv i en pressemelding at de var tildelt kontrakten for busskjøring i Midt-Troms av Troms fylkestrafikk fra 1. august 2019. Den niårige kontrakten gjelder også ekspressbussen mellom Narvik og Tromsø, og har en verdi på 1,6 milliarder kroner.

Virksomhetsoverdragelse

Det er Boreal som i dag kjører bussene i Midt-Troms. Onsdag opplyser Tide til Folkebladet at i tråd med reglene om virksomhetsoverdragelsen, som anbudet er underlagt, vil alle ansatte hos Boreal i anbudsområdet bli overført til Tide.