Finnsnes-kvinne leder an internasjonalt samarbeid

Ingvill Konradsen Ceide skal koordinere helsesamarbeid mellom Norge og Colombia.

Spennende: Ingvill Konradsen Ceide har mange års erfaring med hjelpearbeid, oppbygging av prosjekter og nettverksbygging fra Prosjekt Haiti. Dette tar hun med seg nå som hun leder et ferskt samarbeidsprosjekt mellom Norge og Colombia.   Foto: Reidar Ingebrigtsen

nyheter

Finnsnes-kvinnen er midlertidig ansatt ved Nasjonalt senter for distriktsmedisin (NSDS) for å koordinere det nye samarbeidsprosjektet mellom de to nasjonene. Ingvill Konradsen Ceide opplyser til Folkebladet at prosjektet har en femårsramme, men at hun i utgangspunktet er midlertidig ansatt i prosjektlederstillinga i fire måneder.

– Foranledninga er en historisk avtale mellom Norge og Colombia der det er helsesamarbeid som står i fokus. Norge har jo i mange år vært involvert i fredsprosessen i Colombia, og dette prosjektet er en videreføring av dette arbeidet, forteller Ceide om prosjektet.