– Veldig trasig, men aller mest slitsomt

Tirsdag var det full aktivitet i Kvistad-bygget i sentrum for å flytte ut helsesøstertjenesten i tredje etasje etter vannlekkasjer fra taket.

LEKKASJE: Vannlekkasjer har gjort at helsesøstertjenesten og helsestasjonen har måttet flytte fra lokalene i Kvistad-bygget. Fagleder Aid Bente Normann er klar på at det hele er trasig.  Foto: Stian Blindheim

nyheter

– For to uker siden ramlet det ned takplater, og det dryppet vann. Dette ble så reparert, men så i løpet av helga har det blitt oppdaget lekkasjer blant annet på flere kontor. Og bare i løpet av tirsdag har det blitt oppdaget mange steder. Der arkivet er, i garderobene, mellomganger og så videre, forteller fagleder Aid Bente Normann til Folkebladet.

Dermed kom det folk på plass i helga som fikk flyttet unna ting og utstyr der det var lekkasjer.