Nok en gang skal helsekjøpssaken opp i kontrollutvalget

Bak lukkede dører skal helsekjøpssaken i Lenvik behandles. Denne gang er det etterfølgende prosess og oppfølging som står oppført på møteinnkallinga.

UTVALGET: Torsdag skal Lenvik kommune sitt kontrollutvalg behandle Helsekjøpssaken, denne gang er det etterfølgende prosess og oppfølging som står oppført i beskrivelsen av saka. Her med kontrollutvalgsleder, Roger Hanssen som nummer tre fra venstre.   Foto: Carina Hansen

nyheter

Dette kommer frem i sakspapirene K-sekreteriatet har sendt over til Lenvik kommune. Men hva som skal diskuteres på møtet torsdag 6. desember, blir for allmenheten ikke kjent før etter behandlingen. I møteinnkallinga henvises det til offentlighetsloven paragraf 5, som gjelder innsyn i interne dokumenter og det anbefales at møtet lukkes (se faktaboks).

– Ingen kommentarer

– Paragrafen viser til utsatt offentlighet og betyr at den sannsynligvis blir offentlig etter den er ferdigbehandlet. Utover det har jeg ingen kommentar til saka, sier kontrollutvalgsleder Roger Hanssen til Folkebladet.