Blar opp og gir ny julegate til Finnsnes

Sparebank1 Nord-Norge deler manges skuffelse over at det ikke kommer opp julegate gjennom Finnsnes sentrum. De har bestemt seg for å gjøre noe med det og vil koste på nye julegate til Finnsnes.

STEMNING: – Det er jo endel av stemningen før jul. Å gå på butikkene her uten julegata er jo bare kjedelig, fortsetter sier Ingrid Hjelle og Else Hammer, som gleder seg over at det nå blir kjøpt inn i ny julegate til Finnsnes.  Foto: Susanne Noreng

nyheter

– Vi er enige med innbyggerne som synes det er trist at det ikke kommer opp noen julegate i Finnsnes sentrum, sier banksjef Siri Lund i Sparebank1 Nord-Norge til Folkebladet mandag morgen.

Folkebladet skrev i helga om at det i år ikke kommer opp noen julegate gjennom Storgata i Finnsnes sentrum. Den gamle er utslitt, og på grunn av anstrengt økonomi kan ikke Finnsnes Forum koste på noen ny. Reaksjonene fra innbyggerne lot ikke vente på seg. Mange var skuffet og triste over at den kjære tradisjonen nå var brutt. Også Sparebank1 Nord-Norge.