Mange som ville prøve tombola-lykken på Amfi

Tombolaflaks for Sidsel

Med den 40-50 år gamle tombolarullen fra UL Varden i Vangsvik stilte Remy Kristiansen og Tore Skoglund opp på Amfi lørdag. Og femtilappene satt løst hos dem som gikk forbi.

HADDE VINNERLYKKE: Sidsel Kajander vant ikke mindre enn to ganger da kun kjøpte tombola-lodd hos Remy Kristiansen (midten) og Tore Skoglund.  Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

Med gaveartikler sponset av butikkene i Amfi stilte de to gamle kameratene fra Vangsvik og Solli opp med en gammel tombolarulle som i hine hårde dager har vart i bruk i Vangsvik av det lokale ungdomslaget Varden. Og synet av de to gamle herrene med en omtrent like gammel tombolarulle fikk mange til å stanse for å prøve lykken på skikkelig gammeldags vis. Prisen for et lodd var ti kroner, og sto det et tall eller et kryss bak på de små papirbitene som man hentet opp fra tombolarullen vanket det en liten premie på de heldige.

Har angst for marinens framtid

Da Folkebladet spør de to hvorfor de to har gått sammen om tombolasalg til inntekt for kreftsaken, svarer NRK-kjendisen og humoristen Tore Skoglund tørt at det er angsten for at det skal ende en viss plass med marinen.