Senja Arbeiderpartis valgliste

Ludvigsen tar pause fra politikken

Da Senja Ap avholdt sitt nominasjonsmøte onsdag ga Kay Erling Ludvigsen beskjed om at han ikke ønsker å stå på valglista.

tar over. Kay Erling Ludvigsen er glad for at Alexander Uteng fra Fjordgård tar over 5. plassen på valglista etter han. Ap-politikeren er også glad for at June Pettersen er kommet høyere opp på lista. – De to er de mest fremtredende unge politikerne vi har i kommunestyregruppa i Lenvik.   Foto: Trond Sandnes

nyheter

Kay Erling Ludvigsen stod i utgangspunktet på en 5. plass på nominasjonslista til Senja Ap, og var med det nærmest sikret en fast plass i kommunestyret i nykommunen. Det har han imidlertid takket nei takk til. Et ønske om å prioritere barna og familien er hovedårsaken til avgjørelsen, opplyser Ludvigsen til Folkebladet. Manglende motivasjon er en annen årsak.

– Det er mange som har prøvd å overtale meg i løpet av høsten, og jeg har vært i tenkeboksen helt til det siste, men jeg fant ut at jeg er nødt til å ta en pause. Det betyr ikke at jeg stenger døra for alltid, for jeg tror nok ikke at jeg klarer å kvitte meg med engasjementet mitt. Det kan nok godt tenkes at jeg en gang i framtida gjør comeback, smiler Ludvigsen.