Arrangerer tombola til et godt formål — og med glimt i øyet

Remy Kristiansen og Tore Skoglund blåser liv i gammel lotteriform for å skaffe til veie penger til Kreftforeninga.

Tombola: Remy Kristiansen og Tore Skoglund arrangerer tombola lørdag til inntekt for Kreftforeninga. – Kreftforeninga navigerer for øyeblikket bedre enn marinen, og derfor har vi en betydelig større tiltru til dem enn til marinen for at pengene kommer til nytte og ikke havner på havbunnen, sier duoen med glimt i øyet.  Foto: Trond Sandnes

nyheter

– Da Helge Ingstad gikk på grunn, skjønte man fort at dette kom til å bli dyrt for samfunnet Norge generelt, og marinen spesielt. Det er jo snakk om fire milliarder kroner, og da må vi gjøre alt vi kan for å til veie penger, fleiper Remy Kristiansen.

Det er han som står bak tombolaideen, og som fikk dratt med seg Tore Skoglund som kompanjong. Lørdag er duoen å finne tombolaklar på Amfi-senteret på Finnsnes.